Inredningsboden med Design by Bülow

Från hobbyverksamhet till inredningsbutik på Godisfabriken med tjänster inom inredning

För Linnéa Bülow har intresset för inredning funnits med sedan barnsben, nu tar drömmen om en egen inredningsbutik fart på riktigt.

Det var intill hästhagar, skog och den forsande Testeboån som idén väcktes om att öppna en gårdsbutik med hjärtat i en lantlig, romantisk och unik stil. Några år senare öppnade Linnéa även en webbutik med inredningsdetaljer, belysning, trädgårdsdekorationer, kläder, textil och egendesignade produkter. Eftersom det alltid har funnits ett intresse av rum och miljöer så följde hon sin dröm och började studera till inredare. Sedan dess har hon haft flera uppdrag inom inredning, scenografi och skapande av bakgrunder i live TV-sammanhang. Hon arbetar även med nybyggnationsprojekt där hon digitalt inreder bostäder och lokaler i 3D.

Gårdsbutiken har tidigare varit en hobby vid sidan av andra jobb, men nu blir det en helhjärtad satsning på den egna verksamheten på bottenvåningen i Gavlegårdarnas femtonvåningshus på Godisfabriken. Att flytta in i en ny lokal kommer också innebära vissa förändringar. Ett namnbyte ska genomföras och ett nytt koncept för butiken är på gång. Fortsättningsvis kommer det finnas ett brett utbud av unika inredningsdetaljer, presentartiklar, trädgårdsdekorationer och mycket mer, både i den fysiska butiken och på webbutiken. Den främsta förändringen är att Linnéa även kommer erbjuda tjänster inom homestyling och homestaging när butiken slår upp portarna. Det innebär att möjligheterna är många för dig som vill göra en förändring i ditt hem, stora som små. Genom att uppmärksamma visioner och önskemål vill Linnéa tillsammans med sina kunder skapa ett hem att längta till.

Att på egen hand hitta den rätta känslan i rum, stilar och detaljer är inte alltid helt enkelt. Har du varken tid eller kunskap kan du istället anlita professionell hjälp för att förverkliga dina idéer till ditt hem. Dessa tjänster passar dig som önskar rådgivning och inspiration inom inredning, exempelvis vid förslag på möblering, belysning och andra detaljlösningar för att få en enhetlig stil i bostaden. Linnéa finns även för dig som behöver hjälp med styling för att lyfta fram hemmets fulla potential inför en bostadsförsäljning.

Nu ser hon framemot att flytta in med sin inredningsbutik på Godisfabriken och alla personliga möten som hör därtill.

– Jag har tidigare haft kontakt med Peter som är lokalansvarig på Gavlegårdarna och fick en rundvisning på området. Det kändes direkt som att det var rätt plats för mig och här vill jag satsa helhjärtat på min verksamhet. Det ska bli jätteroligt att få vara en del av den nya stadsdelen och samverka med de andra aktörerna, säger Linnéa.

De kommersiella ytorna har stor betydelse för den nya stadsdelen och när butiker, restauranger samt andra verksamheter blandas med bostäder skapas en levande mötesplats för långt fler än de boende.

– Linnéas verksamhet passar bra in i vår mix av olika aktörer som gör att Godisfabriken blir ett attraktivt område att bo och bedriva verksamhet i, säger Peter Simryd, lokalansvarig på Gavlegårdarna.

Butiken beräknas öppna under våren 2024 i Godispalatset.