Premiäröppning av den första butiken

Solen sken, trubaduren var på plats och det slingrade sig en lång kö med besökare som var förväntansfulla och nyfikna på den första butiken som öppnar på Godisfabriken!

 

Den 19 april klockan 10 premiäröppnade ICA Nära Ahlgrens torg och firandet pågick hela dagen. Förutom att Andreas med personal välkomnade kunderna med öppna armar så hade de även dukat fram delikata smakprover från butikens egna kök och leverantörer bjöd på produkter från sitt sortiment. Butiken är nära 1000 kvadratmeter och finns på bottenvåningen av Gavlegårdarnas sjuvåningshus Pralinhuset som ligger intill Ahlgrens Torg.

ICA Nära Ahlgrens torg har öppet alla dagar mellan 07-22 och i butiken erbjuds fräscha måltidserbjudanden och ett stort fokus på färskvaror. Sortimentet anpassas dessutom utifrån vad som efterfrågas av boende och besökare på området. Under 2023 får ICA sällskap av andra kommersiella aktörer på området när Brynäs Salongen, Brödernas, Diléns saluhall, Bed & Breakfast, Inredningsboden med Design by Bülow, en restaurang och ett café flyttar in i sina lokaler på Godisfabriken.

På området byggs även flexibla kontorslokaler och nyligen flyttade Gävle Parkeringsservice in med sin verksamhet som är belägen i den bevarade byggnaden Läkerolhuset.

Bild på kö utanför ICA-butiken vid preimäröppning