Nu har äntligen Ahlgrens Hotell B&B öppnat

Ahlgrens Hotell B&B har nu öppnat i Garveriet som byggdes 1879 och är en av tre byggnader som bevaras på Godisfabriken. De första gästerna har övernattat och redan första helgen är det fullbokat!


Entreprenören Ziad Issa hade länge funderat på hotellbranschen, men det perfekta läget hade ännu inte dykt upp. När Godisfabriken sedan dök upp som ett alternativ fanns inga tvivel. Det var här han skulle öppna sin verksamhet, i en levande och hållbar stadsdel i ett centralt läge intill vackra Gavleån. 
 
På bottenvåningen finns reception och där serveras även frukost, medan sammalagt 34 rum är placerade på de två våningarna ovanför. Här får gästerna bo modernt med en inredning av skandinavisk elegans, samtidigt som känslan av historiens vingslag finns kvar i form av massiva bjälkar, vackra fönster och högt i tak. Rummen har bra luftkonditionering och som gäst kan du själv ställa in den temperatur du önskar. I rummen finns dessutom WiFi, SmartTV, skrivbord, eget badrum, kylskåp, sängkläder och handdukar. Från Gävle Central tar promenaden endast fem minuter och de gäster som har bil kan parkera i mobilitetshuset Pralinen som förbinds med Garveriet via en atriumgård.