Frisör- och skönhetssalong flyttar in i läkerolbyggnaden

På Godisfabriken kommer det finnas en härlig variation av verksamheter och nu står det även klart att en frisör- och skönhetssalong flyttar sin verksamhet till Godisfabriken.

 

Gavlegårdarna har tecknat avtal med Brynäs Salongen som erbjuder många tjänster inom skönhet – frisör, försäljning av smink, trådning, spraytan, håltagning, naglar samt allt inom fransar och bryn.

– Det känns jättebra för oss att en hyresgäst som vi har ett samarbete med sedan tidigare väljer att expandera och flytta till Godisfabriken under hösten 2023, säger Peter Simryd, lokalansvarig på Gavlegårdarna.

Genom åren har Brynäs Salongen växt ur sin nuvarande lokal. Mer plats för verksamheten behövs och sedan en tid tillbaka började Evelina Larsson som är ägare av salongen undersöka möjligheterna att flytta till en större lokal. Det fanns en önskan om att vara kvar på Brynäs och kort därpå fick en av Evelinas kollegor nys om Godisfabriken.

– Jag tog kontakt med Peter på Gavlegårdarna för att se om det fanns en lämplig lokal för oss. Vi besökte Godisfabriken för att titta på en lokal i Läkerolbyggnaden och den kändes klockren! Det kommer vara nytt och fräscht, vi får vara med och inreda lokalen från början och där blir det en rolig arbetsmiljö för oss, säger Evelina.

I framtiden satsar Evelina på att erbjuda samma typ av tjänster när verksamheten flyttar in på Godisfabriken och där finns stora möjligheter att nyttja ytorna på ett bättre sätt. I den nya lokalen som är omkring 100 kvm kommer de göra plats för att kunna erbjuda sminkningar, något som tidigare har prioriterats bort på grund av platsbrist. Det finns även en vision att i framtiden erbjuda massage i salongen.

Under veckodagarna är det flexibla öppettider där kundens behov står i största fokus, vilket också kan innebära att de med jämna mellanrum håller öppet även på kvällar och helger. När de flyttar in i den nya lokalen på Godisfabriken följer hela gänget från salongen med och det kommer vara samma öppettider som tidigare.

Brynäs Salongen beräknas öppna i slutet av 2023 i den bevarade Läkerolbyggnaden. Sedan tidigare står det även klart att Brödernas, Diléns saluhall, Bed & breakfast, ICA Nära, Inredningsboden med Design by Bülow, restaurang och café flyttar in på området.

Vill du veta mer?

Kontakta Evelina via e-post: evelina.hulden@gmail.com eller på telefon 076-164 36 00 för mer information.