Från gårdsbutik till inredningsbutik och tjänster inom inredning

För Linnéa Bülow har intresset för inredning funnits med sedan barnsben och efter att ha drivit gårdsbutiken Lilla inredningsboden hemma i Forsby, tar nu drömmen om en egen inredningsbutik fart på riktigt.

Gårdsbutiken har tidigare varit en hobby vid sidan av andra jobb, men nu blir det äntligen en helhjärtad satsning på den egna verksamheten på bottenvåningen i Gavlegårdarnas femtonvåningshus på Godisfabriken. Linnéa flyttar in i Godispalatset med sin inredningsbutik som har ett brett utbud av unika inredningsdetaljer, kläder, belysning, presentartiklar, trädgårdsdekorationer och mycket mer. Förutom den fysiska butiken i den nya stadsdelen och en webbutik erbjuder hon även tjänster inom inredning och 3D-visualiseringar av bostäder och lokaler.

Eftersom det alltid har funnits ett intresse av rum och miljöer började Linnéa studera till inredare. Sedan dess har hon haft flera uppdrag inom inredning, scenografi, digital inredning i nyproduktionsprojekt och skapande av bakgrunder i live TV-sammanhang. Det innebär att möjligheterna är många för dig som vill göra en förändring i hemmet eller lokalen, stora som små. Genom att uppmärksamma visioner och önskemål vill Linnéa tillsammans med sina kunder skapa ett hem och en plats att längta till. Kanske önskar du rådgivning och inspiration inom inredning och detaljlösningar? Eller behöver du hjälp med styling inför en kommande bostadsförsäljning? Här finns din hjälpande hand!

Linnéa ser framemot att flytta in på Godisfabriken och alla personliga möten med både kunder och de andra aktörerna på området.

Butiken beräknas öppna under hösten 2023 i Godispalatset och här kan du förvänta dig flexibla öppettider, både på veckodagar och helger.

Vill du veta mer?
Kontakta Linnéa Bülow via e-post: linnea.bulow@lillainredningsboden.se
eller på telefon: 073-6942713 för mer information