Bostadsväljare för Gavlegårdarnas hus

Gavlegårdarnas två hus med träfasad blir porten in till den historiska läkeroltomten där bostäder tillsammans med verksamheter skapar en levande mötesplats för långt fler än de boende.

 

På gavlegardarna.se kan du nu med hjälp av bostadsväljaren ta dig en närmare titt på Gavlegårdarnas nyproducerade lägenheter i femtonvåningshuset Godispalatset och sjuvåningshuset Pralinhuset.

Godispalatset med sina 15 våningar erbjuder de boende 61 lägenheter om studios (1 rum och kök) till 4 rum och kök på cirka 30-95 kvm, medan Pralinhuset har 54 lägenheter om studios till 4 rum och kök på cirka 34-91 kvm. Höga krav ställs på kvalitet, smarta miljölösningar och interiören har varit en viktig del i skapandet av det moderna, stilrena och hållbara hemmet. Som hyresgäst hos Gavlegårdarna har du även tillgång till vinterträdgårdar, takterass, orangeri, atrium, odlingsmöjligheter, gemensamhetslokal med bastu samt övernattningslägenhet.

I bostadsväljaren kan du läsa mer om arkitektur, materialval, interiörer, planlösningar, lägenheternas placering i husen, inspirationsbilder samt 360° visning av kök, vardagsrum och vinterträdgård. Hyrorna och uthyrningsstatus presenteras i samband med att intresseanmälan öppnar för respektive hus. Ta en titt redan nu i Gavlegårdarnas bostadsväljare för att hitta din favoritbostad inför kommande lägenhetssläpp!