Boendeformer för livets alla skeden

På Godisfabriken planerar Riksbyggen att utveckla bostäder för människor i livets alla skeden med boendeformer som passar många målgrupper – yteffektiva lägenheter i stadsdel med alla tänkbara bekvämligheter utanför dörren.

Byggstart: Preliminärt 2023/2024

Inflytt: Preliminärt 2025

Rum för det goda i livet

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter samt är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bland annat bostadsrättsföreningar som kunder.
I kvarteret Caramel i Godisfabriken planeras det för yteffektiva hyreslägenheter för unga som flyttar hemifrån, ensamstående med barn, singlar, unga par, äldre pensionärer som säljer huset samt för ensamstående pensionärer.

Industrikänslan kommer att leva kvar i gestaltningen av byggnaderna, då företaget tror på att blanda en modern design med det historiska värdet. Här skapas en grön gård med soliga mötesplatser för de boende och du kan välja balkong efter väderstreck.

Ett boende i stadsdel med alla tänkbara bekvämligheter utanför dörren – det är exempel på det goda liv som Riksbyggen vill utveckla här. Varje lägenhet får tvättmaskin. Det ingår säsongsförråd eller källarförråd beroende på storlek på lägenhet. Cykelförråd finns i källaren och den gemensamma fordonspoolen är placerad i stadsdelens mobilitetshus.

Caramel

Flervåningshus

Kontaktperson

Riksbyggen

Kundtjänst
info@riksbyggen.se
0771-860 860

Intresseanmälan

Lagom i tid för första inflytt kan du lämna intresseanmälan på projektet. På Riksbyggens hemsida läser du mer om hur du går till väga.