Svanenmärkta hyresbostäder i svenskt trä

K2A erbjuder 132 hållbart byggda hyreslägenheter mellan 1-3 rum och kök. Här kan du se fram emot ett bekvämt boende med hög boendestandard hos en kundfokuserad hyresvärd.

Byggstart: Våren 2020

Inflytt: September 2022

Hållbart boende med hög kvalitet

Som boende hos K2A är det enkelt att göra hållbara vardagsval. Du bor i ett Svanenmärkt hus, byggt i trä från vår egen trähusfabrik. Ett Svanenmärkt boende innebär att du bor i en kvalitetssäkrad miljö och optimerat för låg energiförbrukning.

Lägenheterna är välplanerade med kvalitetsmedvetna materialval. Lägenheterna har ekgolv, stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp och ljusgrå väggar. Köken är från HTH och de helkaklade badrummen har golvvärme, tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin.

I K2A:s kvarter blandas fasadmaterial som trä, tegel och plåt i olika jordfärger. Ett av husen får en lokal på cirka 60 kvadratmeter på bottenvåningen – lämplig för en butik, café eller annan kommersiell verksamhet.
Hyresgästerna i K2A:s hus får tillgång till en för Gävle ny och spännande tjänst, elbilspoolen Bobil. I mobilitetshuset på området finns bilar som bokas via en app.
K2A – det gröna fastighetsbolaget

K2A

Flervåningshus

Kontaktperson

K2A

lagenhet@k2a.se
010-510 55 10

Intresseanmälan

För att söka lägenhet behöver du vara registrerad i bostadskön. Det är en gemensam kö för alla bostäder, du kan däremot välja att prenumerera på lägenheter i Godisfabriken och får då ett mejl när en lägenhet är ledig. Välkommen med din intresseanmälan!