Boendeformer för livets alla skeden

På Godisfabriken planerar Riksbyggen att utveckla bostäder för människor i livets alla skeden, med boendeformer som passar många målgrupper.

Byggstart: Preliminärt 2024/2025

Inflytt: Preliminärt 2026/2027

Rum för det goda i livet

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Bolaget är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bland annat bostadsrättsföreningar som kunder.

På Godisfabriken finns idéer om yteffektiva lägenheter för unga, bekväma Bonum seniorlägenheter för de som passerat 55 år samt rymliga bostäder för familjer som växer. I Godisfabrikens kvarter vill företaget skapa gröna gårdar och soliga mötesplatser för de boende. Att dricka morgonkaffe på balkongen med utsikt över Gavleån och bo i en stadsdel med alla tänkbara bekvämligheter utanför dörren – det är exempel på det goda liv som Riksbyggen vill utveckla här.

Industrikänslan kommer att leva kvar i gestaltningen av byggnaderna, då företaget tror på att blanda en modern design med det historiska värdet.

BRF Salmiak

Flervåningshus

Kontakt

Riksbyggen

Kundtjänst
info@riksbyggen.se
0771–860 860

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad du vill ha genom inbjudan till säljstart innan de erbjuds allmänheten. Bli medlem i Förtur redan nu.