Svanenmärkta hus i svenskt trä

K2A har påbörjat byggnationen av sina Svanenmärkta hyreslägenheter som närproduceras i bolagets egen fabrik i Gävle.

Husen byggs för långsiktigt ägande – med miljö och de boende i åtanke. Det hållbara boendet innebär att husen byggs i svenskt trä, utan gifter och kemi¬kalier samt med låg energiförbrukning.

Lägenheterna är välplanerade med hög kvalitet gällande både utrustning och materialval. Hyresgästerna får ekgolv, stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp och ljusgrå väggar. Köken levereras från HTH och de helkaklade badrummen har golvvärme, tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. Här kan du se fram emot ett bekvämt boende med hög boendestandard hos en kundfokuserad hyresvärd.

I K2A:s kvarter blandas fasadmaterial som trä, tegel och plåt i olika jordfärger. Ett av husen får en lokal på cirka 60 kvadratmeter på bottenvåningen – lämplig för en butik, café eller annan kommersiell verksamhet. Alla intresserade verksamheter är välkomna att höra av sig till K2A.

Hyresgästerna i K2A:s hus får tillgång till en för Gävle ny och spännande tjänst, elbilspoolen Bobil. I parkeringshuset på området finns bilar som bokas via en app.

K2A – det gröna fastighetsbolaget
Läs mer och lämna intresse på K2A:s webbplats

FAKTA

120 hyresrätter, 1-3 rok

Byggstart, våren 2020

Prel. inflyttning, kvartal 1, 2021

Intresseanmälan: Bostadskön är öppen på k2a.se