ICA Nära Ahlgrens Torg

De kommersiella ytorna har redan från start varit en viktig del i planeringen av den nya stadsdelen Godisfabriken. När butiker, restauranger och andra verksamheter blandas med bostäder, skapas en levande mötesplats för långt fler än de boende. Gavlegårdarna kan nu presentera ytterligare en hyresgäst som bidrar till att lyfta helheten för stadsdelen Godisfabriken.

ICA öppnar en butik i botten av det sjuvåningshus där Gavlegårdarna bygger 54 hyresrätter. Huset ligger invid Ahlgrens Torg, med Saluhallen och den bevarade Läkerolbyggnaden som närliggande grannar.

– Vi ser fram emot att påbörja arbetet med att etablera en ny modern ICA-butik i området. Godisfabriken är ett spännande projekt som vi verkligen ser fram emot att vara en del av. Vi hoppas och tror att den nya ICA-butiken kommer att underlätta vardagen för många människor, säger Anna Jöhnemark, etableringschef på ICA Sverige AB.

Den nya ICA-butiken blir ungefär 900 kvadratmeter och kommer att ha generösa öppettider, allt för att de som bor och vistas i området ska kunna handla när det passar dem. Konceptet är ICA Nära, vilket bland annat innefattar fräscha måltidserbjudanden och ett fokus på färskvaror.

 

Är du intresserad av att hyra en lokal på Godisfabriken?

För mer information om lediga kommersiella lokalytor, kontakta oss på lokal@gavlegardarna.se